Als u van schrijven houdt, zijn er veel individuen en bedrijven die u een zeer goede winst voor uw geschriften zullen betalen. Je zegt dat je geen erg goede schrijver bent, misschien heb je gelijk, maar waarschijnlijk heb je het mis. Zelfs iemand die nog nooit iets in zijn leven heeft gepubliceerd, kan een uitstekende schrijver zijn. Iedereen is anders; we hebben allemaal onze eigen mening over het leven. Dit geeft ieder van ons als individu een volledig aparte kijk op de wereld waarin we leven. En dit komt naar voren in je schrijven. Dit maakt de artikelen en verhalen die je schrijft uniek. Mensen hebben nieuwe inhoud nodig voor hun websites en bedrijfsnieuwsbrieven over onderwerpen die betrekking hebben op hun branche. Ze betalen u graag een zeer mooie vergoeding voor alle originele inhoud die u voor hen kunt maken. Dit kan op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis zijn.

De huidige vraag naar nieuwe en originele inhoud op de website van een bedrijf staat voorop. Ze moeten het hebben voor SEO of zoekmachineoptimalisatie. Het zorgt ervoor dat mensen naar hun website komen om te zien welke updates ze deze week hebben aangebracht, en de zoekmachines zullen dit opmerken, en hun website zal een hogere rangschikking krijgen en verder naar de top van de zoekpagina’s gaan. Er is tegenwoordig geen bedrijf meer op het internet dat originele inhoud niet nodig heeft en wil, dus als je van schrijven houdt, heb je een winstgevende niche die je een zeer lucratieve onderneming kan maken.

Als informatiemakelaar of informatieprofessional kunt u over vrijwel elk onderwerp een rapport opstellen. Je kunt van deze rapporten leren en zelf over een onderwerp schrijven. U wilt nooit het werk van iemand anders plagiaat maken, maar u kunt wel 5 tot 10 rapporten over een onderwerp lezen en genoeg munitie hebben om uw eigen verhaal in uw eigen woorden over het onderwerp te schrijven.

En zolang u uw klant de copyrightkosten uit de databases laat betalen, kunt u elke dag of week automatische updates rechtstreeks naar uw e-mailadres instellen, deze artikelen kunnen rechtstreeks naar uw klant worden gestuurd zodat ze deze kunnen gebruiken. Zorg ervoor dat u de copyrightkosten betaalt en deze vergoedingen doorgeeft aan uw klant. Uw klant betaalt u abonnementskosten om deze artikelen dagelijks of wekelijks te ontvangen. Het verkrijgen van een abonneebestand zal u en uw bedrijf lange tijd doorlopende winst opleveren.