Binnen bedrijven zijn administratieve processen een belangrijke kern. Vaak wordt AFAS software gebruikt voor deze processen. Je kunt hiermee namelijk de processen gemakkelijk optimaliseren en automatiseren en hierdoor blijft er meer tijd over om in andere belangrijke zaken van het bedrijf of de organisatie te investeren. Het is dan wel van belang dat het AFAS softwarepakket aansluit bij jouw bedrijf of organisatie en de bijbehorende processen. Ieder bedrijf is namelijk uniek en er is geen universeel pakket dat voor iedereen zal werken.

 

Waarom een AFAS consultant

Om zeker te weten dat je AFAS softwarepakket goed aansluit, schakel je een AFAS consultant in. Een AFAS consultant helpt jou en jouw bedrijf met het optimaliseren van de administratieve processen door samen een passend AFAS softwarepakket te vinden. Dit wordt gedaan door professioneel advies van de AFAS consultant. Omdat zij experts zijn in het gebied, weten zij welke stappen ondernomen moeten worden en wat nodig is zodat de software aansluit bij het bedrijf. Er is niet één AFAS consultant, maar er zijn meerdere consultants beschikbaar.

 

Voor alle soorten bedrijven en organisaties

Een AFAS consultant is getraind en kan adviseren over finance, CRM, project, HRM of payroll functie. De consultant analyseert het huidige proces en stelt aan de hand daarvan een advies op voor het bedrijf. Met dit advies van de AFAS consultant kunnen de administratieve processen van het bedrijf of de organisatie geoptimaliseerd worden. Er zijn specifieke softwarepakketten van AFAS voor verschillende branches. Je kunt dus gebruik maken van een AFAS consultant, of je nu in de cultuur, zakelijke dienstverlening, productie of ICT werkt.

 

Optimalisatie en tijd elders kunnen investeren

De AFAS consultant weet wat er nodig is voor een bedrijf zodat de AFAS software optimaal gebuikt kan worden en het bedrijf optimaal kan presteren. De AFAS consultant biedt professioneel en eerlijk advies. De software maakt administratieve processen gemakkelijker en maakt het hierdoor mogelijk om te investeren in andere aspecten van het bedrijf die meer profijt zullen opleveren voor de toekomst van de organisatie. Een AFAS consultant geeft duidelijkheid, levert gebruiksklare producten en zorgt dat de applicatiebeheerder binnen de organisatie wordt opgeleid voor de software.